Pa je že skoraj konec leta 2022. Decembra smo res veliko ustvarjali. Že konec novembra smo naredili okraske za smrečico, ki smo jo okrasili v Deželi kozolcev. Tudi v igralnici smo ustvarili okraske za našo jelko, okrasili garderobo in večnamenski prostor. Seveda pa je bil ves december poln plesa, petja in razigranega smeha ob igri otrok.

Na obisku smo imeli tudi starše, katerih otrok so praznovali rojstni dan. Starši, res hvala za vaš trud in da z obiskom v vrtcu popestrite dan tako svojemu otroku, kot tudi vsem v naši skupini.

Naučili smo se deklamacijo o Zvezdici želja, ki nam uresniči še tako skrite želje. Prebirali smo različne knjige o božiču, novoletni smrečici ter si ogledali risanko Palčič in lutkovno predstavo Zajčkova hišica, ki nam jo je podaril poštar Pavli, kateremu smo naredili veliko bunkico, ki mu bo krasila novoletno jelko in mu napisali pismo.

Zadnji teden pred počitnicami pa sta nas obiskala Pika Nogavička in dedek Mraz s predstavo za otroke.

S starši smo se družili tudi popoldne na pohodu po Šentrupertu, skozi Deželo kozolcel in nazaj v vrtec, kjer smo zaplesali in se posladkali z vaflji in ogreli z čajem.

Vsem želiva v novem letu veliko poljubčkov, objemov in nasmehov, ki grejejo naša srca.

 

Dostopnost