Mesec november smo začeli, kar v polni zasedbi, česar sva se z Janiko zelo razveselili. Končno smo zasijali in pričeli izvajati novo temo, projekt KAHLICA BAHLICA. Vsako jutro smo se po zajtrku zbrali v kopalnici, kjer je vsak otrok ob deklamaciji iz knjige poiskal svojo kahlico in navajanje nanjo se je začelo. Na kahlici so otroci poslušali bibarije, zgodbe, nove pete pesmi, ki smo jih vsakodnevno utrjevali. Enkrat smo imeli celo “kino predstavo”, saj smo si v času, ko smo bili na kahlicah, ogledali tudi risanko o mišku Tipu. Otroci so brez težav sedeli na kahlicah in marsikateri je tudi prvič lulal in kakal nanjo in z veseljem pokazal svoj dosežek. Za nagrado so otroci dobili bombonček ali žig na roko.

Seveda smo tudi pobarvali smo plakat z kahlico bahlico in vsemi liki, ki nastopajo v knjigi, miška, polžek in biba. Ustvarjali smo tudi s tempera in vodenimi barvami. Zelo radi imajo našo miško iz jajčne embalaže, v katero vtikajo barvne cofke in jo naredijo čisto mavrično. Najraje so otroci v večnamenskem prostoru, kjer spoznavajo različna telovadna orodja, igre in ples.

Ta mesec je morala naša skupina za nekaj dni v karanteno, po njej pa so zopet začeli zbolevati za različnimi virozami. Na začetku meseca smo praznovali dva rojstna dneva, dva pa zaradi bolezni še čakata na praznovanje.

Se vidimo v prazničnem decembru.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
Dostopnost