Mesec december je bil praznični mesec. Začeli smo z likovno dejavnostjo. Barvali smo snežinke za okrasitev večnamenskega prostora. Izdelali pa smo si tudi snežinke v igralnici ter decembrsko dekoracijo. Nad kamin smo obesili nogavičke in čakali, če nam bo dobri mož kaj prinesel.

Ogledali smo si predstavo z naslovom Pika piše pismo Božičku, nato pa nas je v igralnico prišel pozdraviti Dedek Mraz. Pod smrečico nam je pustil nekaj sladkih daril.

Sodelovali smo na dveh natečajih. Na Lumpi natečaju smo izdelali gledališče Muce Copatarice, kjer smo pridno barvali škatlo za oder in nato pobarvanke iz zgodbe Muca Copatarica.

Sodelovali smo tudi na natečaju Božičkova pošta. Izdelali smo škatlico, kjer smo napisali naše nematerialne dobrine. Za nagrado smo dobili virtualno  ogled predstave z naslovom Zajčkova hišica.

Še vedno smo obnavljali zgodbo Muca Copatarica in se igrali z njo.

 igrali smo se  s kuhinjo in vozili. V mesecu decembru pa ni manjkala dobra glasba, kjer smo peli in rajali. Imeli smo tudi popoldansko decembrsko delavnico, kjer so otroci s pomočjo staršev izdelali okraske za smrečico in spekli piškote. Na koncu delavnice smo pojedli piškote in popili božični čaj.

Imeli smo si čudovit praznični december.

Dostopnost