Komaj smo mesec začeli, pa smo se tudi hitro morali posloviti. Izredne, nepredvidljive razmere, ki so nas presenetile, so nas prikrajšale za dejavnosti, ki sem jih načrtovala za ta mesec. Me pa veseli, da smo ves svoj trud vložili v prve dni, kjer smo se veliko pogovarjali o svojih domačih, ter jih ob tem tudi presenetili z izdelki /darili, ob dnevu žena ter dnevu mučenikov.

Otroci so se prav tako že seznanili z dvema zgodbicama »Komar Marko« in »Mravlja Marička«, avtorja A. Kringsa. Podrobno smo si tudi ogledali, tako komarja kot tudi mravljico, katero sliko so otroci sami sestavili s pomočjo sestavljenk. Umetnostno smo se izražali, kot že omenjeno z darili našim najdražjim in pa tudi s preslikavo mravljice. Otroci so se prav tako seznanili z novimi pesmicami, katere bomo utrjevali še ob prihodu nazaj v vrtec.

V teh dveh tednih smo glede na situacijo, ki se odvija, res ogromen poudarek dajali pravilnem umivanju rok. Kajti na prvem mestu je, da skrbimo za zdravje otrok, kolikor je le to mogoče.

Ogromno dejavnosti je ostalo še odprtih, ampak kot že rečeno bomo najprej poskrbeli za svoje zdravje in zdravje otrok.

 

OSTANITE ZDRAVI predvsem pa OSTANITE DOMA, da čimprej odženemo ta virus in ponovno zakorakamo nazaj v vrtec.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
Dostopnost