Mesecu december smo začeli z delavnico s starši na kateri smo izdelovali okraske, ki krasijo našo igralnico. Delavnica je bila obiskana v lepem številu.

Nato pa smo se posvetiti čarobnosti decembra. Prebrali smo nekaj knjig o Božičku in božiču, okraševali smrečico narejeno iz filca, se igrali razne igre – motorične, miselne, konstrukcijske, vlečne.

Izdelovali oz. krasili smo tudi smrečico na papirju. Otroci so nanjo lepili okraske. Izdelali smo tudi voščilnico – okrasek – za starše.

Imeli smo tudi veliko gibanja, kjer otroci zelo uživajo. Spoznali smo nekaj novih premagovanj ovir. Starejši so se v premagovanje teh ovir podali bolj pogumno kot mlajši.

Otroci so si ogledali tudi gledališko predstavo Zimske radosti v izvedbi gledališča Makarenko. Po predstavi pa nas je obiskal tudi dedek Mraz, ki nam je prinesel darila.

Praznovali smo tudi prvi zimski dan. Otroci skupine Klobuki smo nam zaigrali igro: Lisica in murenček na obisku pri mravljah (Bolgarska ljudska pravljica) nato pa smo imeli rajanje.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest