Na začetku meseca smo praznovali rojstni dan. Nato nas je obiskala medicinska sestra, ki je otrokom predstavila pomen zdrave in nezdrave hrane.

V tem mesecu smo se odpravili na obisk k otrokom skupine Gumbi z Mirne. Tam smo se naprej predstavili nato pa je sledila igra, ki je temeljila na povezovanju med otroki. Za konec druženja smo se igrali igro »Obroč prijateljstva«.

Praznovali smo prvi pomladni dan in hkrati imeli dan odprtih vrat. Ob knjigi: Kakšne barve je pomlad?, smo otrokom predstavile kako se pomladi obarva narava. V ta namen smo imeli po predstavi eksperimente po igralnicah. V naši skupini smo izdelovali barvne vulkane, kar je bilo otrokom zelo všeč.

Med 12. in 14. marcem smo se udeležili težko pričakovanega plavalnega tečaja v Čateških toplicah, kjer smo se imeli super.

Ker je mesec obarvan družinsko smo izdelovali tudi darilca za mamice in očke ter pripravili predstavo za starše z naslovom: Prav posebna noč.

Konec meseca smo praznovali rojstni dan ter se udeležili zaključne prireditve natečaja Spodbujajmo prijateljstvo, v BTC Novem mestu. Otroci so nastopali z deklamacijo Zvezdane Majhen, Prijatelj. Za sodelovanje smo prejeli priznanje.

Mesec je bil zanimiv in pester.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest